LeadsOnline

Specialisten met Ervaring

LeadsOnline bestaat al ruim 10 jaar en wij zijn nog steeds enthousiast over de ontwikkelingen op het gebied van online marketing. E-mail marketing is volwassen geworden en verschuift van een massa bulk toepassing naar een echt marketing automation tool om de doelgroep echt op het juiste moment van een boodschap te voorzien.

Door de jaren heen hebben we tientallen klanten – van Multinationals, tot lokaal restaurant, van Retailers tot financiële dienstverleners- geholpen. Hierbij hebben we zoveel kennis opgebouwd en tools ontwikkeld die we direct kunnen toepassen op onze klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van de diverse marketing tools tot een optimale marketing machine waarbij de hele organisatie direct resultaat ziet.

Daarnaast hebben we een voorliefde voor marketinguitdagingen door- en voor een verkoopkanaal. “Hoe komt de boodschap bij de juiste eindgebruiker?”, “Hoe zetten we e-commerce in zonder conflict met ons kanaal?”

Bel of mail ons als u wil weten hoe wij uw marketing en sales kunnen optimaliseren.

LeadsOnline is gevestigd op het MediaPark in Hilversum

Routebeschrijving

Wij zitten in het gebouw “MediaCentrum” gevestigd aan Joop van de Endeplein 1. Dit is tegenover het bekende “Beeld & Geluid”.
Parkeren kan op de grote parkeerplaats tegenover Beeld & Geluid. Vanaf de parkeerplaats is MediaCentrum gebouw makkelijk bereikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief

2 x in de maand nieuws over marktech in uw markt