OK Marketing, Loyalty & Betalen. 24/7

Alles Mobiel
Ons hele leven bevindt zich op de mobiele telefoon. Zelfs 82% van de smartphone-bezitters gebruikt hun telefoon in een aankoopproces. Start vandaag nog met OK, en biedt uw klanten het gemak van mobiel betalen: via elk kanaal, op ieder moment. Uw klant kan zo overal kopen, en u kunt overal vérkopen.

Payment & Loyalty
Loyale klanten maken het verschil. OK koppelt eenvoudig uw klantenkaart en loyaliteitsprogramma’s. Deze worden in het afrekenproces automatisch meegenomen. Makkelijker wordt het niet.

Beautiful Data
75% koopt sneller bij een (r)etailer wanneer deze hem herkent en persoonlijk aanspreekt. OK maakt data uit de gehele customer journey inzichtelijk, volledig in lijn met de Europese privacywetgeving (GDPR). Met deze insights wordt gericht targetten de norm en schiet uw conversie gegarandeerd omhoog.

Customer Journey
Betaalpassen, kortingsbonnen, klantenkaarten en spaaracties: je portemonnee loopt ervan over. Met OK is dit probleem verleden tijd.

OK maakt van jouw bankpas een barcode. Betaal eenvoudig met eén scan en eén OK. Heb je een kortingsactie of klantenkaart in je app? Dan wordt deze automatisch meegepakt.

Overal kopen, alles mobiel. Van billboard tot webshop. Binnen 30 seconden afrekenen, zonder account of wachtwoord. Makkelijker wordt het niet!

Veilig, snel en makkelijk afrekenen
Bepaal je eigen OK-code. Betaal veilig en eenvoudig in de winkel, online of aan de deur.

Nooit meer iets vergeten, alles bij de hand
Voeg eenvoudig je klantenkaarten, kortingsbonnen, memberships en spaarkaarten toe in je OK-app. Alles werkt slim samen. Krijg bij het afrekenen automatisch je voordeel of spaarpunten.

Consumenten zijn mobieler dan ooit. Tijd om daar optimaal op in te spelen. OK biedt een universeel platform dat de mobiele consument 24/7 faciliteert. Dat levert niet alleen gemak op voor de klant, maar ook waardevolle inzichten voor u. En dát is van onschatbare waarde.